foto

James Harper

  • nar. 8.10.1948 (71 let)
    Bell, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Divided, The
2008 A Woman in the West
2001 Squint
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Lansky (TV film)
1998 Armageddon
1996 Grázl
Periskop nahoru a dolů
Polibek vdovy (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Ernest Green Story, The (TV film)
Nesplněné sliby (TV film)
1991 Proměna
Služebníci soumraku
1990 Love and Lies (TV film)
1989 Blaze
Mortal Sins
Nebezpečné pátrání (TV film)
Poslední útěk do Brooklynu
1984 Prvorozený
1976 Time of Your Life, The (TV film)

TV seriály

2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Sliby (S05E19)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Dědictví (S03E12)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Goy and His Dog (S05E17)
1998 Trigun (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Co muž neudělá pro ženu (S05E23)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pasažér (S01E08)
Odpadlík (TV seriál)
Dávej, ber (S01E13)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Though Lovers Be Lost... (S03E01)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky