foto

Nick Bicât

  • nar. 1949
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Almost Adult
The Family Man (TV film)
2005 Baby War, The (TV film)
Child of Mine (TV film)
Last Rights (TV film)
2004 Carrie's War (TV film)
Whose Baby? (TV film)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Planman, The (TV film)
Suspicion (TV film)
2002 Fields of Gold (TV film)
Solid Geometry (TV film)
2001 Buried Treasure (TV film)
Murphyho zákon (TV film)
NCS: Manhunt (TV film)
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
Dockers (TV film)
Last Christmas (TV film)
Shockers: The Visitor (TV film)
1996 Stella šlape chodník
1995 Aristophanes: The Gods Are Laughing (TV film)
Cruel Train (TV film)
The Passion of Darkly Noon
1993 Dravec
1992 Falešná hra (TV film)
1990 Zrcadlivá kůže
1989 Strapless
1988 Stealing Heaven
1985 Christmas Present
Lace II (TV film)
Městečko Wetherby
1984 Chytit krále (TV film)
Duch Vánoc (TV film)
Facelift
Lace (TV film)
1982 Disappearance of Harry, The (TV film)
Oliver Twist (TV film)
Znamení květiny (TV film)
1981 Cherry Orchard, The (TV film)

TV seriály

2005 Distant Shores (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
Micawber (TV seriál)
Perfect (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Královské představení (E06)
Sňatek z rozumu (E05)
Což takhle dát si Juchie (E04)
další epizody (6)
Hope & Glory (TV seriál)
Pig Heart Boy (TV seriál)
Relative Strangers (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Undercover Heart (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky