foto

Kevin Whately

  • nar. 6.2.1951 (68 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Válka Joea Maddisona (TV film)
2007 Rozvodoví advokáti (TV film)
2006 Čtvrtý král
2005 Dad (TV film)
Footprints in the Snow (TV film)
2004 Co provedla Katy (TV film)
Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
Patříme k sobě (TV film)
Sunday for Sammy 2004
2003 Promoted to Glory (TV film)
Vlčíkova kniha špatnosti
2002 Plain Jane (TV film)
Tichý pláč
2000 Fanoušci
Paranoia
1999 People's Passion, The (TV film)
1997 Gobble (TV film)
1996 Anglický pacient
Trip Trap (TV film)
1994 Skallagrigg
1992 B & B
1990 Night Voice (TV film)
1985 Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
Břemena druhých 2 (S09E04)
další epizody (6)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
další epizody (6)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
další epizody (6)
2012 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Děsivá symetrie (S06E03)
Plemeno zmijí (S06E02)
další epizody (4)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
Mysl hory přenáší (S05E03)
Divoká spravedlnost (S05E02)
další epizody (4)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
Smrt na observatoři (S04E02)
další epizody (4)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
Špatná perspektiva (S03E03)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
další epizody (4)
2008 Children, The (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
další epizody (4)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
Školní pouta (S01E03)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Neighbours (S01E06)
1999 Hilltop Hospital (TV seriál)
Pure Wickedness (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2002 The John Thaw Story (TV film)
1997 Whatever Happened to... Clement and La Frenais? (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2002 John Thaw: An Appreciation (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky