foto

Christopher Læssø

  • nar. 7.3.1985 (32 let)
    Taastrup, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čtverec
Darkland
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2011 Zomedy
2007 Když se muž vrací domů
2003 Šrám

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace