foto

Besir Zeciri

  • nar. 1990

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jsme jedné krve
2017 Aminas breve
2015 V Polynésii jsou lidojedi
2014 Adils Krig

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Bedrag (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2018 Greyzone (TV seriál)
Hjemkomst (E03)
Første mission (E02)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Kill Skills (TV seriál)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky