foto

Claudius Freyer

  • nar. 1962
    Saarbrücken, Saarland, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pfarrer Braun - Grimms Mördchen (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2003 Big Ben - Berlínský vzduch (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Nepřítel před branami
Touha po odplatě (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
1999 Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
Zug der Wünsche (studentský film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)

TV seriály

2006 Alles über Anna (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace