foto

Claudius Freyer

  • nar. 1962
    Saarbrücken, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gretas Reise
2005 Mein Vater und ich (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Nepřítel před branami
Touha po odplatě (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
1999 Zug der Wünsche (studentský film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Freundschaftsdienst (S08E21)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heiße Ware (S04E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Berlínský vzduch (S09E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Kollege Mörder (E24)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Traum vom Fliegen (S05E19)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Visier des Mörders (E10)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky