foto

Horst Lichter

  • nar. 15.1.1962 (57 let)
    Nettersheim, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2018 Horst Lichter sucht das Glück - Mit dem Motorrad durch Südfrankreich (TV film)
2017 Horst Lichter sucht das Glück - Mit dem Motorrad durch Norwegen (TV film)
2015 Lichters Originale (TV seriál) - mod.
2008 Lichters Reise (TV seriál) - mod.

Host

TV pořady

2019 Sorry für alles (TV pořad)
2018 Mensch Jürgen! von der Lippe wird 70 (TV pořad)
2017 Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2016 Koch im Ohr (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Bares für Rares (TV pořad)
Das ist Spitze! (TV pořad)
2012 Lichters Schnitzeljagd (TV pořad) - mod.
2011 Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2008 Lanz kocht (TV pořad)
Markus Lanz (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky