foto

Herbert Flack

  • nar. 9.6.1949 (70 let)
    Antverpy, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
2001 Olivetti 82
1999 2 straten verder
Enfants du jour, Les (TV film)
Film 1
1998 Blazen tot honderd
Pièces d'identités
1996 Elixir d'Anvers
1995 She Good Fighter
1993 Ad Fundum
1992 Boys
Daens
Rosa
Rosa Rosa
1990 Gulle Minnaar, De
Koko Flanel
1989 Wilde harten
1988 Jeptiška na útěku
Kámen mudrců
1987 Blonde Dolly
Hector
Maškara
Odyssée d'amour
1986 Als in een roes...
Rodina Floderů
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1984 Tantes (TV film)
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
Zaman
1981 Brugge, die stille
Vrijdag
1979 Mijn vriend
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1976 Pallieter
1974 Nachtroute Brussel - Luxemburg (TV film)
1973 Gered (TV film)

TV seriály

2018 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Brussel (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
2009 Tort ou à raison, A (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1989 Vreemde praktijken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Laatste show, De (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky