foto

Kirsten Block

  • nar. 1960
    Karl-Marx-Stadt (dnes Chemnitz), Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rosamunde Pilcher: Von Tee und Liebe (TV film)
2019 Lotta & der schöne Schein (TV film)
2018 Mute
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
2015 Chůvák
Zmizelá a obviněná (TV film)
2014 Fénix
Miss Sixty
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Tatort - Kalter Engel (TV film)
Zlodějka knih
2012 Barbara
Deckname Luna (TV film)
Mittlere Reife (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
Hlasy z minulosti (TV film)
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Die Auflehnung (TV film)
In der Welt habt ihr Angst
Vražda Katjy Weissové (TV film)
Vždy připraven!
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
Lila, Lila
2008 Baader Meinhof Komplex
Liebe im Halteverbot (TV film)
Mein Mann, der Trinker (TV film)
Předčítač
Selbstgespräche
Willkommen zuhause (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Volně podle plánu
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Schuld und Rache (TV film)
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
Wie Licht schmeckt
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Jeden den v Evropě
Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
2004 Christina ohne Kaufmann
Experiment Bootcamp (TV film)
Folge der Feder!
Liebe auf Bewährung (TV film)
Nachbarinnen
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Tal der Ahnungslosen
2002 Mörderherz (TV film)
Pigs Will Fly
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Verkehrsinsel
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
1999 Doppeltes Dreieck (TV film)
Helden wie wir
1998 Move on up (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
Kindermord, Der (TV film)
1995 Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Stunde der Füchse (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
1988 Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
1986 Die Herausforderung (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)

TV seriály

2019 Das Quartett (TV seriál)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Kinder des Lichts (S04E10)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
Totentanz (S02E07)
Wissen ist Macht (S02E06)
další epizody (8)
Wilsberg (TV seriál)
Mundtot (E42)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Klotz (S13E01)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Doppelgängerin (S01E05)
Der Wohltäter (S01E04)
Herzlos (S01E03)
další epizody (5)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Školka hrůzy (S02E11)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
Tlusťoch (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Dreck (S08E11)
2007 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Möwe brennt (S03E01)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein letzter Blick zurück (S06E21)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E23)
2002 Bloch (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verliebt in einen Lehrer (S03E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Opožděná pomsta (S06E06)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)