foto

Timo Hübsch

  • nar. 25.3.1977 (42 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mein letztes Konzert
2010 Plavba snů: Bermudy (TV film)
2008 Adieu Bonjour
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
2007 Lamento
Schattenland (studentský film)
Schweigen ist feige (studentský film)
Zamilované léto (TV film)
2006 Mittsommer (studentský film)
2004 Gehen (studentský film)

TV seriály

2015 Comedy Rocket (TV seriál)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Nadzvukové letadlo (S16E08)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 4 Singles (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Adieu Bonjour

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Adieu Bonjour

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky