foto

Henrik Larsen

  • nar. 8.9.1949 (67 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rozhněvaný muž
2013 Žena v kleci
2010 Pravda o mužích
2009 Velsignelsen
2006 Drsný holky
Po svatbě
2005 Zabití
2004 Tid til forandring
2002 At kende sandheden
2001 Et rigtigt menneske
2000 Ved verdens ende
1998 I wonder who's kissing you now
Laslo's tema
Na scestí
Srdce světla
1995 Kun en pige
Poslední hodina
1994 Rodinné záležitosti
1993 Sort høst
1992 Nøgen
1990 Lad isbjørnene danse
1989 En afgrund af frihed
1988 Eminy stíny
1986 Barndommens gade
Vlk u dveří
1977 Pas på ryggen, professor

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
2015 Most (TV seriál)
Episode #3.10 (S03E10)
2014 Dědictví (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
2009 Mille (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
2900 Happiness (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Gufol mysteriet (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace