foto

Philippe Crespeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres en pays d'Oléron (TV film)
2016 Smrt Ludvíka XIV.
2014 Belinda et moi (TV film)
2013 2 podzimy, 3 zimy
Le clan des Lanzac (TV film)
2011 Un jour mon père viendra
2009 Znovu vstaň
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
2007 Le lien (TV film)
2006 Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
2002 Un petit Parisien (TV film)
2000 La Bascule à deux (TV film)
1999 Bascule, La (TV film)

TV seriály

2018 Černý baron (TV seriál)
Diprotodon (S02E07)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
La Griffe du léopard (S12E03)
Lolita (S12E01)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Serment d'Hippocrate (S07E07)
Famille d'accueil (TV seriál)
Akecheta (S11E01)
2012 Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Un diamant brut (S10E08)
Ying et yang (S10E03)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Haras (S04E09)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Apparences (S02E01)
Famille d'accueil (TV seriál)
Qui sème le vent (S07E02)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Telle mère, telle fille (S01E01)
Les redoutables (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky