foto

Joel Rosenbaum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Johnny Shortwave
1987 Lampa
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1986 Billy Galvin
1985 Psycho Girls

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Dáma v červeném (S03E02)
To mi nemohou vzít (S02E08)
Už se nikdy nebudu smát (S02E02)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Noční blues (S01E19)
Neviňátko (S01E18)
další epizody (5)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)
Veselé Vánoce (S01E11)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
další epizody (6)
Spies (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Manuscript

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky