foto

Fred Mollin

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Borderline Normal
2000 Neznámý příchozí
Splněný sen: The Monkees (TV film)
1999 Katastrofy (TV film)
Rodina policajtů III (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
Pád
Vraždící dům (TV film)
1996 Únos (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
Noční hon (TV film)
1992 Lolita (TV film)
1990 Šepoty
1989 Pátek třináctého 8
1988 Pátek třináctého 7
Rodinný sraz
1987 Really Weird Tales (TV film)
1986 Brothers by Choice (TV film)
The Truth About Alex (TV film)
1985 Loose Screws
1984 Hokejová noc (TV film)
1982 Spring Fever
1979 Fast Company

TV seriály

1997 Deepwater Black (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
Mám oči jen pro tebe (S07E27)
další epizody (9)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
Slibuji lásko (S07E05)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
Pokrevní bratři (S01E03)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Poslední z odvážných (S03E13)
1992 Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Dark Knight (S01E01)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
Osudová láska (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (7)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Pátek třináctého (TV seriál)
The Charnel Pit (S03E20)
The Tree of Life (S03E19)
Spirit of Television (S03E18)
další epizody (11)
1989 Pátek třináctého (TV seriál)
Femme Fatale (S03E09)
Night Prey (S03E08)
Hate on Your Dial (S03E07)
další epizody (27)
1988 Ramona (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Read My Lips (S02E08)
Wax Magic (S02E07)
Master of Disguise (S02E06)
další epizody (25)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Skeleton (S02E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Root of All Evil (S01E09)
Shadow Boxer (S01E08)
Doctor Jack (S01E07)
další epizody (9)
1986 The New Gidget (TV seriál)

Dokumentární

1997 Big Guns Talk: The Story of the Western (TV film)
1994 Gene Autry, Melody of the West
1993 In Advance of the Landing
1974 Thoroughbred

Herecká filmografie

TV seriály

1976 Stay Tuned (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky