foto

Kathleen Byron

  • nar. 11.1.1921
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.1.2009 (88 let)
    Northwood, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dalziel a Pascoe: Lstivý lišák (TV film)
Profile of Black Narcissus, A
1998 Bídníci
Diary
Zachraňte vojína Ryana
1996 Emma
1993 Out
Zlatý skřipec (TV film)
1990 Portrait of a Marriage (TV film)
1981 From a Far Country
1980 Hedda Gabler (TV film)
Sloní muž
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
1977 Honey (TV film)
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Abdikace
Craze
1973 New Life, The (TV film)
On Call (TV film)
1972 Nothing But the Night
1971 Dcery zla
Private Road
1969 Confessions of Marian Evans, The (TV film)
Štvanec
1968 Hammerhead
Portrait of a Lady, The (TV film)
1967 Playground, The (TV film)
1966 Play to Win (TV film)
1962 Night of the Eagle
1960 Hand in Hand
1955 Handcuffs, London
Secret Venture
1954 Night of the Silvery Moon
Profile
Star of My Night
1953 Young Bess
1952 Gambler and the Lady, The
1951 Four Days
Life in Her Hands
My Death Is a Mockery
Peklo je vyprodané
Scarlet Thread, The
The House in the Square
Tom Brown's Schooldays
1950 Prelude to Fame
The Reluctant Widow
1949 Madness of the Heart
The Small Back Room
1947 Černý narcis
1946 Otázka života a smrti
1943 Silver Fleet, The
1942 The Young Mr. Pitt
1938 Climbing High

TV seriály

2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škrtičův les (S02E02)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Tak byl dobyt Everest (S01E08)
1975 North and South (TV seriál)
1974 Heidi (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1967 Who Is Sylvia? (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
2007 Painting with Light
1997 Remembering Sister Ruth (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace