foto

Gregor Weber

  • nar. 28.8.1968 (51 let)
    Saarbrücken, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zorn – Wie sie töten (TV film)
2013 Tatort - Allmächtig (TV film)
2012 Tatort - Verschleppt (TV film)
Und weg bist Du (TV film)
2011 Tatort - Heimatfront (TV film)
2010 Tatort - Hilflos (TV film)
2009 Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2007 Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
Země hraček
2006 Tatort - Aus der Traum (TV film)
2005 Tatort - Rache-Engel (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2003 Tatort - Veras Waffen (TV film)
2002 Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
2001 Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
Tatort - Zielscheibe (TV film)
1998 Spuk aus der Gruft

TV seriály

2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Familie Heinz Becker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky