foto

Júki Ono

  • nar. 22.6.1984 (35 let)
    prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaričin Bitch-bu
Rupanrenjâ VS Patorenjâ VS Kyuurenjâ
2018 Gekidžóban Servamp: Alice in the Garden
Juragi-só no Júna-san
Učú sentai Kyuranger tai Space Squad
Čičibu de bučiči (TV film)
2017 Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
Kamen Rider x Super Sentai: Čó superhero taisen
Učú sentai kjúrendžá The Movie gésu indabé no gjakušú
2016 Gekidžóban Kuroko no basket: Winter cup sóšúhen – Tobira no mukó
Kuroko no Basket Movie 1: Winter Cup Soushuuhen - Kage to Hikari
Kuroko no Basket Movie 2: Winter Cup Soushuuhen - Namida no Saki e
2015 Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu
Strike the Blood: Valkyria no ókoku hen
Šokugeki no Sóma OAD
2014 Kuroko no Basket: Mou Ikkai Yarimasen ka
Kuroko no Basket: Oshaberi Demo Shimasen ka
2013 Ark Nine (TV film)
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
2012 Kuroko no basket: Oshaberi Shiyokka

TV seriály

2019 Actors: Songs Connection (TV seriál)
Assassins Pride (TV seriál)
Beastars (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Pet (TV seriál)
2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Conception (TV seriál)
Dakaretai otoko ičii ni odosarete imasu. (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Juragi-só no Júna-san (TV seriál)
Kišuku gakkó no Juliet (TV seriál)
Phantom in the Twilight (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
2017 Granblue Fantasy the Animation (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú: Sukeroku futatabi hen (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Battery (TV seriál)
Cheer danši!! (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Kono danši, mahó ga ošigoto desu. (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Ozmafia!! (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Wataši ga motete dó sunda (TV seriál)
2015 Dog Days'' (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Kuroko no Basket 3rd Season NG-shuu (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Ultraman X (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Kuroko no Basket 2nd Season NG-shuu (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Rjúgadžó Nanana no maizókin (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Hataraku maó-sama! (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Yamada-kun to 7-nin no Majo (TV seriál)
2012 Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Hiyokoi (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Kokoro Connect (TV seriál)
Kuroko no Basket NG-shuu (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Tonari no Kaibucu-kun (TV seriál)
2011 Steins;Gate (TV seriál)
2010 Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2008 Kannagi (TV seriál)
2007 D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Yume tsukai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky