foto

Piotr Stramowski

  • nar. 17.9.1987 (32 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighter
Solid Gold
Sługi wojny
2018 Kobiety mafii
Narzeczony na niby
Odnajdę Cię
The Last Witness
2017 Botoks
Czerwony punkt
Po prostu przyjaźń
Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
2016 Dark Crimes
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Pitbull: Nové pořádky
2015 W spirali

TV seriály

2019 Żmijowisko (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
další epizody (4)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Piękna śmierć (S06E08)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Julia (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2009 Siostry (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky