foto

Nika Savolainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2014 Kino pro Alexejeva

TV seriály

2019 Nyrkki (TV seriál)
Naisen vaisto (E04)
Kolikon kääntöpuoli (E02)
Nyrkit veressä (E01)
2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hänen upseeriensa malja (E03)
Petroskoi, Petroskoi (E02)

Dokumentární

2016 Sota ja mielenrauha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky