foto

Christine Bravo

  • nar. 13.5.1956 (63 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Sosie! Or Not sosie? (TV seriál)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1993 La fièvre de l'après-midi (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2002 En aparté (TV seriál)
2001 + Clair (TV seriál)
1999 Guignols, les dix premières années, Les (TV film)

Host

TV pořady

2016 Arthur et les incollables (TV pořad)
2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2009 Les stars du rire (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1994 Lignes de mire (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky