foto

Leora Dana

  • nar. 1.4.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.12.1983 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Nothing Lasts Forever
1983 Amityville - Dům hrůzy
Miláčku, jsi to ty?
1982 Střílejte na měsíc
1980 Nurse (TV film)
1974 We the Women (TV film)
1971 Divocí tuláci
1970 Tora! Tora! Tora!
1969 Change of Habit
1968 Bostonský případ
1966 Parta
1963 Srocení orlů
1961 The Working Mother (TV film)
1960 Pollyanna
1958 Králové jsou vpředu
Some Came Running
1957 Cesta za záchranou
Williamsburg: The Story of a Patriot
1954 Údolí králů

TV seriály

1978 The Dain Curse (TV seriál)
1977 Seventh Avenue (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Curtain Call (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Masterpiece Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1960 The Fabulous Fifties

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky