foto

Florent Pagny

  • nar. 6.11.1961 (57 let)
    Chalons-sur-Saone, Bourgogne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zatmění Země (TV film)
2004 Milady (TV film)
Vos Français de coeur (TV film)
2003 Les Clefs de bagnole
Quand je vois le soleil
1995 Tom est tout seul
1992 Jo et Milou (TV film)
1990 Dívka z hor
1987 Francois Villon - Básník a tulák
La nuit du coucou (TV film)
Les Keufs
1986 Večerní úbor
Žena mého života
1985 Blessure
Mariage blues, Le (TV film)
1984 Les fauves
Pevnost Saganne
1983 Effraction
Fou comme l'oiseau (TV film)
1982 Práskač
T'es folle ou quoi?
Vraní útes (TV film)
Čest kapitána
1981 Nahá láska
Surdoués de la première compagnie, Les

TV seriály

2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
L'Ennemi public n° 2 (E01)
1982 Maupas, Les (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2002 En aparté (TV seriál)
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

Host

TV pořady

2016 Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Le grand show (TV pořad)
2009 2 heures de rire avec Kad Merad (TV pořad)
C à vous (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Les enfants de la guerre (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace