foto

Iveta Dušková

  • nar. 13.2.1962 (55 let)
    Litoměřice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kovář z Podlesí
2011 Tonka Šibenice (divadelní záznam)
2009 Veni, vidi, vici
2006 Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
2004 Byt (TV film)
2003 Šťáva (TV film)
2002 Penis pravdy
2001 Divoké včely
Javorový guláš (TV film)
2000 Musíme si pomáhat
1997 Žena v kleci (TV film)
1995 Andělský smích (TV film)

TV seriály

2009 Škola pro život (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)

Dokumentární

2013 Proplutí divadelní Kampou
2010 Když kámen promluví
Sny o tátovi (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

TV pořady

1994 Dobré bydlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace