foto

Catti Edfeldt

  • nar. 29.3.1950 (67 let)
    Gävle, Gävleborgs län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Catti Edfeldtová (1950), švédská scenáristka a režisérka, jako dítě hrála ve filmových adaptacích děl spisovatelky Astrid Lindgrenové. Debutovala celovečerní komedií Sixten (1994). Seriál Eva & Adam (1999–2001) rozvinula v rodinný snímek Eva & Adam: Čtvery narozeniny a fiasko (Eva & Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko, 2001). Ve stejném žánru pokračovala filmem Děcka z ghetta (Förortsungar, 2006).

Zlín Film Festival

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Siv v říši snů
2006 Děti odvedle
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
1994 Sixten

TV seriály

2003 Vera med flera (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1988 Mimmi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Vera med flera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace