foto

Liane Foly

  • nar. 16.12.1962 (56 let)
    Lyon, Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chacun sa vie
2014 Ligne de mire (TV film)
2010 10 minut od pláže (TV film)
I pro lásku se zabíjí
2009 Minulost se vrací (TV film)
2001 Tous avec Line (TV film)
1995 Zadoc et le bonheur
1986 Večerní úbor
1982 T'empęches tout le monde de dormir

TV seriály

2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
A l'ombre du paradis (S04E15)
2005 Bojovnice (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2005 Elie Kakou, la famille avant tout (TV film)
Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)
2004 Music-hall et compagnie: Spéciale Henri Salvador (TV film)
2001 Ombre et lumière (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Arthur et les incollables (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Les stars du rire (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Duos de l'impossible, Les (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Music-hall et compagnie (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2002 La grande école des fans (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky