foto

James Aspinall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Feast of Varanasi
2014 Bonobo
Unknown Heart (TV film)
Unknown Heart (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
Fanny Hillová (TV film)
The Waiting Room
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Pod zeleným stromem (TV film)
Pád (TV film)
2004 Line in the Sand, A (TV film)
2003 Perlivý kyanid (TV film)
2002 Bezpečný dům (TV film)
1999 Strážní andělé (TV film)
1996 Savage Hearts

TV seriály

2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Tři mušketýři (TV seriál)
To Play the King (S03E05)
Brothers in Arms (S03E03)
2012 The Other Wife (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Lilies (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Vesmírný ostrov (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lawrence z Arábie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace