foto

James Aspinall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Feast of Varanasi
2014 Bonobo
Rosamunde Pilcher: Mé srdce patří tobě (TV film)
Unknown Heart (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
Fanny Hillová (TV film)
The Waiting Room
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Pod zeleným stromem (TV film)
Pád (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)
2003 Perlivý kyanid (TV film)
2002 Bezpečný dům (TV film)
1999 Strážní andělé (TV film)
1996 Savage Hearts

TV seriály

2019 Queens of Mystery (TV seriál)
2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Tři mušketýři (TV seriál)
To Play the King (S03E05)
Brothers in Arms (S03E03)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
Nemejští lvi 1 (S08E03)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2012 Rosamunde Pilcher: Dvojí život (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
Zabíjení času (S07E02)
Ruský dům (S07E01)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
Zlomené duše (S06E02)
Plán útoku (S06E01)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Lilies (TV seriál)
2004 Profil vraha (TV seriál)
Temnota světla (S02E02)
Nářek oběti (S02E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Slepá spravedlnost (S01E03)
Zpěv mořské panny (S01E01)
2000 In Defence (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Vesmírný ostrov (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lawrence z Arábie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace