foto

Patrik Herman

  • nar. 13.11.1974 (44 let)
    Trnava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
2008 Reflex (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Lampáreň (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace