foto

Jimmie Haskell

  • nar. 7.11.1936
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 4.2.2016 (79 let)
    Laguna Niguel, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Nukleární zóna
1989 Oklamaný (TV film)
Pekelná manželka
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Žádné výčitky
1985 Rainy Day Friends
1984 Jealousy (TV film)
Válka v Las Vegas (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Portrait of a Showgirl (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
Hard Country
Leave 'em Laughing (TV film)
The Star Maker (TV film)
Twirl (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Dallas Cowboys Cheerleaders II (TV film)
Mám tě rád, Marku (TV film)
Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 Before and After (TV film)
Child Stealer, The (TV film)
Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)
Goldie a boxer (TV film)
Guayana - Kult der Verdammten
Mirror, Mirror (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
Some Kind of Miracle (TV film)
Streets of L.A., The (TV film)
When Hell Was in Session (TV film)
1978 Christmas to Remember, A (TV film)
Hughes and Harlow: Angels in Hell
See How She Runs (TV film)
1977 Death Game
Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
Joyride
Just a Little Inconvenience (TV film)
1974 Dirty Mary a Crazy Larry
The City That Forgot About Christmas
When the North Wind Blows
1973 Outrage (TV film)
1972 Jezdci rodea
Josie's Castle
Noc králíků
1971 Zachariah
1970 The Phynx
1969 Nálet tisícem letadel
1968 Arizona Bushwhackers
Muži na hranici
Rogues' Gallery
The Wicked Dreams of Paula Schultz
1967 Fort Utah
Nepřátelské pušky
Red Tomahawk
1966 Johnny Reno
Waco
1965 Apačové
Black Spurs
Cesta do Švédska
Love and Kisses
Town Tamer
Wild on the Beach
1964 Surf Party
1963 The Gun Hawk
1961 Love in a Goldfish Bowl

TV seriály

1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Dr. Shrinker (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1971 Walls of Fire

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace