foto

Leigh Chapman

  • nar. 29.3.1939
    Kannapolis, North Carolina, USA
  • zem. 4.11.2014 (75 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Bolest a vítězství (TV film)
Impuls
1981 ...All the Marbles
Závod s časem
1980 Muži ocele
Osmiúhelník
1979 Boardwalk
1975 How Come Nobody's on Our Side?
1974 Dirty Mary a Crazy Larry
Tirák Turner
1965 A Swingin' Summer

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Loupež (S01E01)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Po bouři
1966 Profesionálové
1964 Law of the Lawless

TV seriály

1966 Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Bolest a vítězství (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace