foto

Eva Billisich

  • nar. 23.9.1963 (56 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Je Suis Auto
2016 Studentenfutter - vyp.
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Tatort - Abgründe (TV film)
2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2008 Darum
2006 Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Die Viertelliterklasse
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Poppitz
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
1997 Qualtingers Wien
1993 Muttertag
1989 Eis

TV seriály

2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky