foto

Ingrid Koller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Kráska
2014 Tatort - Abgründe (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2012 Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Die Schatten, die dich holen (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2010 Náhodný rukojmí
Super plán (TV film)
Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
La Bohème
2007 No Bikini
2006 Korunní princ (TV film)
2005 Die Viertelliterklasse
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
Trautmann - 71 Tage (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
Zwei Väter einer Tochter
2002 Meine Schwester, Das Biest
Poppitz
Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2001 Ene mene muh - und tot bist du
Místo činu: Elvis žije (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Tam někde v horách (TV film)
Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
1997 Der Unfisch
Hannah
Qualtingers Wien
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Das verzauberte Lied
Freispiel
Schnellschuß
1994 Idealer Kandidat, Ein (TV film)
Im Schatten des Führers
Schatten des Schreibers, Der
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
1990 Wahre Liebe (TV film)
Werner - Beinhart!
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
Weiningers Nacht
1988 Sternberg - Shooting Star
1987 Neznámá krajina
1986 Dreckschleuder, Die
Müllers Büro
1985 Echo Park
Morgengrauen (TV film)
1984 Ich oder du (TV film)
1982 Sei zärtlich, Pinguin

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Joint Venture (S10E20)
Das zweite Gesicht (S10E19)
Schlaflabor (S10E18)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Freundschaft (E06)
Spiel des Lebens (E05)
Disharmonie (E04)
další epizody (4)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Eine Couch für alle (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
Die Kandidatin (S03E09)
Wohin und zurück (S03E08)
další epizody (4)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Erntezeit (S02E09)
Der Anschlag (S02E08)
Georgs Rückkehr (S02E07)
další epizody (5)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Kuppelei (S01E09)
Fatale Forderungen (S01E08)
Blinde Eifersucht (S01E07)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Herbert von Karajan 1908-1989 (TV film)
1990 Requiem pro Dominika

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky