foto

Bernie Coulson

  • nar. 1965
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Harvest
2007 Crossing
2005 Intelligence (TV film)
2004 The Life (TV film)
2001 Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Real Thing, The
Saint Jude
Srub u jezera (TV film)
The Highwayman
1999 Příběh Davida Milgaarda (TV film)
1998 2 Extra Days
Rupert's Land
1996 Hard Core Logo
1995 Smrtelná léčba
1992 Adventures in Spying
Dirty Work (TV film)
1990 Shangri-La Plaza (TV film)
1989 Eddie a Cruiseři 2
Zajíček
1988 Pohyblivý terč (TV film)
Znásilnění
1986 Bullies

TV seriály

2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Luminary (S02E12)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Oklamaný princ (S01E04)
Akta X (TV seriál)
Anasazi (S02E25)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Pokrevní bratři (S04E02)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky