foto

Kijotaka Taguči

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Ultraman Orb: Kizuna no čikara, okarišimasu!
2016 Ultraman X: Kitazo! Warera no Ultraman
2014 Fool Japan: The ABCs of Tetsudon
2009 Čóhacu daikaidžú: Gehara

TV seriály

2020 Urutoraman Zetto (TV seriál)
2019 Júbe wa otanošimi dešita ne (TV seriál)
Ultraman Taiga (TV seriál)
2016 Urutoraman Ôbu (TV seriál)
2015 Ultraman X (TV seriál)
2014 Urutoraman Ginga Esu (TV seriál)
2013 Neo Ultra Q (TV seriál)
Ultraman Ginga (TV seriál)
2010 MM9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky