foto

Woody Brown

  • nar. 21.2.1956 (63 let)
    Dayton, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cesta na smrt
1994 Zvířecí instinkty 2
1991 Aligátor 2: Mutace
1990 Smrt v dešti
1988 Nightingales (TV film)
Saigon
Znásilnění
1986 Killer Party
1980 Flamingo Road (TV film)

TV seriály

1999 Roswell (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Zásahová jednotka (S02E11)
1994 Love Street (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Víkendoví válečníci (S02E15)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Battle of the Network Stars X (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace