foto

Günter Gräwert

  • nar. 22.8.1930
    Klaipeda, Litva
  • zem. 29.4.1996 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Der Mann ohne Schatten (TV film)
1996 Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1987 Dies Bildnis ist zum Morden schön (TV film)
Flohr und die Traumfrau (TV film)
1986 Am Morgen meines Todes (TV film)
1982 Gärtner von Toulouse, Der
Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Es geht seinen Gang oder Mühen in unserer Ebene (TV film)
1979 Tatort: Gefährliche Träume
1978 Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1977 Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1976 Der wahre Jakob (TV film)
Einöd (TV film)
Hans und Heinz Kirch (TV film)
Rosaura kam um zehn (TV film)
Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
1974 Tausend Francs Belohnung (TV film)
Tod in Astapowo (TV film)
1973 Liebe mit 50 (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
1972 Tatort - Rattennest (TV film)
1971 Das große Projekt (TV film)
Der trojanische Sessel (TV film)
Die Weber (TV film)
Heißer Sand (TV film)
Miks Bumbullis (TV film)
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
1970 Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
Maximilian von Mexiko (TV film)
Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Reise nach Tilsit (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
Der Senator (TV film)
Johannes durch den Wald - Die wahre Geschichte vom Räuberhauptmann Schinderhannes (TV film)
Kinder des Schattens (TV film)
1967 Das Arrangement (TV film)
Der Röhm-Putsch (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Der Verrat von Ottawa (TV film)
Der Zauberer Gottes (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Dichter Nebel (TV film)
Die Reise (TV film)
1964 Die Zwiebel (TV film)
Vorsicht Mister Dodd
1963 Die zwölf Geschworenen (TV film)
Zwei Whisky und ein Sofa

TV seriály

1988 Eichbergers besondere Fälle (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Der Illegale (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Tatort: Gefährliche Träume
1978 Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1976 Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1974 Tausend Francs Belohnung (TV film)
1969 Reise nach Tilsit (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
1967 Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Der Zauberer Gottes (TV film)

TV seriály

1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Abgetrieben (TV film)
1989 Schweinegeld
1976 Tatort - Abendstern (TV film)
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
1972 Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Tod im Studio
1971 Heißer Sand (TV film)
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
1966 Der Verrat von Ottawa (TV film)
1965 Der Drache (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1963 Der Nachfolger (TV film)
Die Nacht der Schrecken (TV film)
1961 Der Strafverteidiger (TV film)
Malachiášův zázrak
1959 Muž, který prochází zdí

TV seriály

1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky