foto

Judit Rezes

  • nar. 7.1.1977 (43 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
Seveled
2018 Doufám, že příště umřeš :-)
Rudá volavka
2017 Brazilci
Mantra (studentský film)
Take away
2014 Búcsú
Gyászfilm
Marika nem cica
Vastojás
2013 Szabadság különjárat (TV film)
2012 Nejem, nőm, csajom
2009 Koccanás (TV film)
2008 9 és 1/2 randi
Vyšetřovatel
2004 Szezon
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Maďarská krása
2000 Nincsen nekem vágyam semmi

TV seriály

2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2017 Tömény történelem (TV seriál)
Beatrix királyné és a gasztroforradalom / Czinka Panna, az első prímás (S02E06)
Jókai Mór és a korábban jött forradalom / Kinizsi Pál fergeteges karrierje (S02E01)
2016 Tömény történelem (TV seriál)
Mária Terézia és a szexuális felvilágosítás / Szent Margit apácaévei és egy durva lánykérés (S01E03)
2015 Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (9)
2014 Fapad (TV seriál)
Medvefrigy (E10)
Áprilisi tréfák (E08)
A beugró (E06)
další epizody (5)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Terrorfenyegetettség (S03E05)
Elátkozott hivatal (S02E21)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
A konferencia (S01E32)
2010 Szép magyar szó-kép-tár (TV seriál)
2009 Hajónapló (TV seriál)
2001 Kávéház (TV seriál)
Magda szerelme (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky