foto

Gina Hernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Star Trek: Eye of the Tempest
2012 Starship Farragut: The Price of Anything
2007 Love Comes Lately
2005 Star Wars: Revelations

TV seriály

2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E18)
Dedication (S01E15)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Bully (S01E09)
Ve službách FBI (TV seriál)
Tajemství skříňky (S01E14)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
2008 Super drbna (TV seriál)
Báječné léto (S02E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrana a útok (S07E08)
Ženatý, ale sám (S07E04)
Semeno (S07E02)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Pouť (S06E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky