foto

Steve Gainer

  • nar. 25.10.1962 (58 let)
    Alexandria, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Kdo se směje naposled
2017 An American Girl Story - Ivy & Julie 1976: A Happy Balance (TV film)
An American Girl Story: Summer Camp, Friends for Life (TV film)
Mayhem
Will vs. The Future (TV film)
2016 An American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary Christmas (TV film)
2014 Catch Hell
Everly
2013 Dokaž to! Lovec žen
Mládeži nepřístupno
Our Wild Hearts (TV film)
Pár nenormálních aktivit
2012 Nature Calls
2011 Podraz
2010 Dirty Girl
Super
2009 Risk je zisk
2008 Kat: Válečná zóna
Svědkem zločinu
2007 The Beautiful Ordinary
You Are Here
2005 Wassup Rockers
2004 Black Cloud
Chlípnost nade vše
Truchlivé dědictví
2003 Erotic Misadventures of the Invisible Man, The
2002 Zuřící proměna (TV film)
2001 Šikana
1999 Facade
Foolish
Road Kill
Shadow Dancer
1998 MP Da Last Don
1997 Club Vampire
Expose
Útěk z vězení
1994 Ceremony

TV seriály

2020 Schooled (TV seriál)
Clueless (S02E21)
CB Saves the Planet (S02E20)
Principal for a Day (S02E19)
další epizody (11)
2019 Schooled (TV seriál)
Beanie Babies (S02E10)
The Pokémon Society (S02E09)
Friendsgiving (S02E08)
další epizody (21)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
Back to Black (E08)
další epizody (5)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
Tragic Kingdom (E04)
Sucker (E03)
další epizody (5)
Nešika (TV seriál)
Second Chances (S05E23)
2015 Jen špetka magie (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Reality Does Not Bite (S05E10)
Say No to the Dress (S05E09)
The Dis-Engagement Dinner (S05E05)
další epizody (5)
2014 Happyland (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (21)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Karmic Relief (S03E19)
Old Jenna (S03E18)
další epizody (18)
2012 Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Once Upon a Blog (S02E11)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
další epizody (12)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
No Doubt (S01E10)
další epizody (11)
1997 Click (TV seriál)

Dokumentární

1999 Three Days

Hudební videoklipy

2018 Marshmello ft. Bastille - Happier (hudební videoklip)
2011 Panic! At The Disco - The Ballad Of Mona Lisa (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Our Wild Hearts (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Nešika (TV seriál)
Taking Sides (S03E13)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Nešika (TV seriál)
Digging Deep (S05E18)

Dokumentární

2019 Image Makers: The Adventures of America's Pioneer Cinematographers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky