foto

Steve Tisch

  • nar. 14.2.1949 (69 let)
    Lakewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vincentův svět
2010 Brother's Justice
1996 Božská lest
1971 Cry Uncle!

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
Optimal Play (S02E03)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1988 Hříšný tanec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace