foto

Herbert Anderson

  • nar. 30.3.1917
    Oakland, California, USA
  • zem. 11.6.1994 (77 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Virginia Hill Story, The (TV film)
1969 Rascal
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1966 Hold On!
1960 Sunrise at Campobello
1958 I Bury the Living
1957 Four Girls in Town
Joe Butterfly
Kelly and Me
My Man Godfrey
Noční přepadení
Spring Reunion
1955 Příběh Bennyho Goodmana
1954 Vzpoura na lodi Caine
1953 Island in the Sky
1952 Finders Keepers
The Girl in White
1951 Excuse My Dust
Lupič
1950 Mimo zákon
The Magnificent Yankee
The Skipper Surprised His Wife
The Yellow Cab Man
1949 Bojiště
Podvod
1948 Give My Regards to Broadway
You Were Meant for Me
1947 Love and Learn
My Wild Irish Rose
That Way with Women
1943 This Is the Army
1942 Male Animal, The
1941 Four Mothers
Highway West
Hloubkový bombardér
Honeymoon for Three
Knockout
Navy Blues
The Body Disappears
The Bride Came C.O.D.
The Strawberry Blonde
Three Sons o' Guns
1940 'Til We Meet Again
Calling Philo Vance
Dr. Ehrlich's Magic Bullet
Meet the Fleet
No Time for Comedy
Pán sedmi moří
Service with the Colors
Tear Gas Squad
The Fighting 69th
The Man Who Talked Too Much

TV seriály

1973 Adam's Rib (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace