foto

Brian Milligan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bad Day for the Cut
2010 Přestupný rok
2008 Hlad
1997 Boxer

TV seriály

2018 Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
Stolen Waters (E02)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (4)
2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
2013 The Fall (TV seriál)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
Mrákotný sestup (S01E01)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
1996 Safe and Sound (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace