foto

Edward A. Warschilka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2003 V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2001 13 duchů
2000 Nevinní
1998 Upíři
1997 Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Útěk z L.A.
1995 Městečko prokletých
1994 Šílenství
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
1991 Dětská hra 3
Studený jak kámen
1990 Kde je ta zatracená věc
1987 Běžící muž
1986 Velké nesnáze v Malé Číně

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Missed You (S02E01)
Poslední loď (TV seriál)
Casus Belli (S05E01)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S04E05)
Héraklovy sloupy (S04E02)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Odpor (S03E12)
Paraiso (S03E09)
2015 Power (TV seriál)
Three Moves Ahead (S02E08)
Who You Are and Who You Want to Be (S02E05)
No Friends on the Street (S02E02)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Testy (S01E09)
Karanténa (S01E06)
El Toro (S01E05)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na rozcestí (S02E04)
Zločin a trest (S02E01)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Sebevražedná blondýna (S01E05)
Mezi žraloky (S01E02)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Univerzitní šampion (S03E21)
Se sekerou v zádech (S03E18)
Nikky Heatová (S03E11)
2010 The Pacific (TV seriál)
Peleliu Airfield (E06)
Peleliu Landing (E05)
Guadalcanal/Leckie (E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
1992 Going to Extremes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace