foto

Finola Hughes

  • nar. 29.10.1959 (60 let)
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zamilovaní rivalové
2011 Driving by Braille
Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
Zamilovaní
2010 Zvláštní komando
2009 Killer Hair (TV film)
2000 May Day
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Kometa
Rockin' Good Times
1998 12 Bucks
Jekyll Island
Pocahontas 2: Cesta domů
1997 Prison of Secrets (TV film)
The Corporate Ladder
1996 Generation X (TV film)
Plačící dítě (TV film)
Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1995 Mimo podezření
1994 Dark Side of Genius
Men Who Hate Women & the Women Who Love Them (TV film)
1993 Osudný svah v Aspenu
1991 Bublifuk
1990 Nevěsta v černém (TV film)
1987 Haunted by Her Past (TV film)
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
1983 Nutcracker
Staying Alive
1980 Jablko

TV seriály

2013 Granite Flats (TV seriál)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
What Are You Made Of? (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Láska ke krvi (S06E14)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Démon v sobě (S07E03)
2003 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Kočičí dům (S05E18) - a.z.
2002 Čarodějky (TV seriál)
Malá mořská čarodějka, část druhá (S05E02)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
Jak to bylo (S03E17)
další epizody (4)
1999 Čarodějky (TV seriál)
P3 H2O (S02E08)
Návrat (S01E17)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
The Undergraduate (S03E05)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1983 Hot Shoe Show, The (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct
2004 E! 101 Most Starlicious Makeovers (TV film)
2003 A&E Biography: All My Children (TV film)
I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
Intimate Portrait: Finola Hughes (TV film)
2001 Intimate Portrait: Kelly Ripa (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Byrd and the Bees
2013 The Bet

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Bet

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky