foto

Brad Sullivan

  • nar. 18.11.1931
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 31.12.2008 (77 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Smrt v odlesku slávy (TV film)
1995 Kanadská slanina
Smolaři
Zmatkář
Čáry máry fuk
1993 Double Deception (TV film)
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Šéf (TV film)
1991 Pán přílivu
Předem vinni
The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
Za každou cenu
1990 Sestup Orfeův (TV film)
Soud (TV film)
1989 Parta snů
Propast
Příznaky života
Smrtící rána
Teplo rodinného kruhu (TV film)
1988 Blázinec
Red Spider, The (TV film)
Výkupné (TV film)
1987 Konkurenti
Neúplatní
1986 A Winner Never Quits (TV film)
1985 Lunapark smrti
1982 Cold River
The Neighborhood (TV film)
1981 Duchařský příběh
1980 Ostrov
1979 Walk Proud
1977 Nakládačka
1974 Law, The (TV film)
The Migrants (TV film)
1973 Podraz
Sticks and Bones
1972 Do řady!

TV seriály

2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1990 Against the Law (TV seriál)
H.E.L.P. (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Duty and Honor (S03E15)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)

Dokumentární

1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace