foto

Colin Swash

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Son of God

TV seriály

2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Pramface (TV seriál)
2009 Královna (TV seriál)
2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2006 Impresionisté (TV seriál)

Dokumentární

2011 Planet of the Apemen: Battle for Earth (TV seriál)
2008 Odhalení záhady Stonehenge (TV film)
2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)

TV pořady

2012 Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2008 What The Dickens? (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace