foto

Na-ra Jang

  • nar. 18.3.1981 (39 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pollaloideu
2012 Flying with You
Whoever
2009 Haneulgwa bada
2003 Oh! haepi dei

TV seriály

2020 O Mai Beibi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 브이아이피 (TV seriál)
2018 Gaewa manyeowa na (TV seriál)
Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Neoreul gieokhae (TV seriál)
2014 Miseuteo Baek (TV seriál)
Oraedoen annyeong (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2012 Hakgyo 2013 (TV seriál)
2011 Diao man qiao yu yi (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
2005 Diao man gong zhu (TV seriál)
Weding (TV seriál)
2004 Sarangeul halkeoya (TV seriál)
2002 Myeongnyang sonyeo seonggonggi (TV seriál)
Nae sarang Patjwi (TV seriál)
2000 Nonseutob 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce