foto

Kristina Jelínková

  • nar. 1979
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Slunovrat (TV film)
1993 Anička s lískovými oříšky (TV film)
1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)

TV seriály

2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Živá voda (S02E13)
Stěhovaví ptáci (S02E12)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace