foto

Michel Hugo

  • nar. 13.6.1930
    Paříž, Francie
  • zem. 12.10.2010 (80 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Primo
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
1989 High Desert Kill (TV film)
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1982 Pandemonium
Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
Dial M for Murder (TV film)
When the Circus Came to Town (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
Horalové
Kemp Oskemo
Osmiúhelník
Ta noc, ve které řádil teror (TV film)
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Bastard, The (TV film)
Teror z nebes (TV film)
The Manitou
1976 Ode to Billy Joe
1975 Bug
Death Stalk (TV film)
Journey from Darkness (TV film)
Last Survivors, The (TV film)
Sky Heist (TV film)
Trochu si užij a hodně ukradni
1974 Madam Sundance (TV film)
The Morning After (TV film)
1973 Shirts/Skins (TV film)
Černý strašák u dveří
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Lapin 360
One Is a Lonely Number
The Night Stalker (TV film)
They Only Kill Their Masters
Trouble Man
1971 Chraňte zvířata a děti!
Earth II (TV film)
Forgotten Man, The (TV film)
Tattered Web, A (TV film)
Thief (TV film)
1970 Cover Me Babe
Fools
R.P.M.
The Phynx
1969 Den zamilovaných bláznů
Model Shop
Číslo jedna
1968 Hlava
Mission Impossible Versus the Mob
1953 L'étrange amazone

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
Nečisté aféry (S01E12)
A Promise Broken (S01E11)
Pálí (S01E10)
další epizody (11)
1984 The Master (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)
Word, The (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1973 Shaft (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace