foto

Farshad Kholghi

  • nar. 17.5.1971 (49 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hash
2008 Grisen
2005 Král slunce
Síla Severu
2002 Der er en yndig mand
Polle Fiction
1999 Antenneforeningen
Pizza King
1998 Volební noc

TV seriály

2020 Sex (TV seriál)
Lad os snakke om sex (E05)
2019 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 6 (S03E06)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (5)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Dokumentární

2001 OPS (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky