foto

Melvin Levy

  • nar. 11.5.1902
    Trinidad, Colorado, USA
  • zem. 1.12.1980 (78 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 The Legend of Hillbilly John
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1961 Pirates of Tortuga
1958 Cry Baby Killer
1953 The Great Sioux Uprising
1949 Calamity Jane and Sam Bass
1946 Renegades
The Bandit of Sherwood Forest
1944 She's a Soldier Too
Sunday Dinner for a Soldier
1943 First Comes Courage
Hitler's Madman
1937 Hideaway - divadelní hra
1936 Robin Hood z Eldorada

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace